WWW.ITALIMPORTA.NL MOKASOL ESPRESSO ITALIANO KOFFIE BONEN & PODS ESE SERVINGS UIT ITALIE GRANBAR ARABICA MISCELA ESPRESSO APPARATUUR MACHINE THUIS BEDRIJF BIOLOGISCHE EKO NATUUR MILIEU VRIENDELIJK KOFFIEBONEN NESPRESSO ILLY PADS BEDRIJF WERK SENSEO
Nieuw in Nederland!

Vanaf nu is MOKASOL ook in Nederland en Belgie verkrijgbaar.

De lekkerste Espresso en Cappucino maakt u met versgebrande koffie van de beste kwaliteit. Mokasol, kwaliteit en smaak rechtstreeks uit Italie . .


Espresso & Cappucino con buonnisima gusto

100% NATUURLIJKE ESPRESSO

Puur natuurlijke caffè BIOLOGICA

Al vanaf 1950 heeft men bij MOKASOL aandacht voor het beste van de koffie. Het is dan ook niet verwonderlijk dat juist MOKASOL het pure van caffè voor haar klanten op zoekt. De Biologische melanges die met smaak zijn samengesteld voldoen dan ook aan het Italiaanse biologische keurmerk. Gecontroleerde teelt en gecontroleerde verwerking van de bonen geeft een super espresso. Verantwoord en lekker gecombineerd in een zeer geslaagd koffiemengsel.

 

Biologica melange met EKO keur:

De Biologica melange van MOKASOL is samengesteld uit honderd procent geselecteerde Arabica bonen. Deze menging geeft een lichtpittig karakter aan de Biologisch geteelde en verwerkte bonen. Een heerlijke koffie, met het zachte en romige van de Arabica boon. Aangenaam om te drinken.

 

Mokasol Biologische Espresso melanges

 

De Biologica Espresso is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen(250gram, 500gr en 1 kg verpakking, zoals hier afgebeeld).

 

 
Nostro prodotti:

Laat u verrassen door het ultieme karakter van MOKASOL. De smaak van koffie zoals die in Italie wordt gedronken. Onmiskenbaar, zoals Italiaanse Caffè hoort te zijn. Met veel creme en een overheerlijke geur. Echt genieten dus.

 

Abbiamo Miscela diverse. Wij bieden verschillende melanges.:

- ARABICA met het unieke Espresso Italiano certificaat.
- GRANBAR de koffie die u kent van de Italiaanse "Barrista' s".

- Miscela de regular caffè o.a. zeer geschikt voor "Cappucino"

- Biologische geteelde Melanges. Van 100% natuurlijk geteelde bonen.

- Caffè Pods, gemak, smaak en genieten gecombineerd. Top resultaat dus.

 

Genieten van de smaakvolle MOKASOL specialiteiten is al een feest op zichzelf. Voor nog meer smaak zorgen zorgvuldig uitgekozen accessori. De kenner van het Italiaanse koffie drinken zal hier zeker warm voor lopen.

 

 

 

 

Verkrijgbaar on-line en via geselecteerde verkooppunten.

Waarborg voor kwaliteit, smaak en smaakvol genieten.

 

Voor meer informatie/ bestellen kijk hier.

MOKASOL CAFFE ITALIANO RUIME KEUZE

MOKASOl CAFFE TORREFAZINI