WWW.ITALIMPORTA.NL MOKASOL ESPRESSO ITALIANO KOFFIE BONEN & PODS ESE SERVINGS UIT ITALIE GRANBAR ARABICA MISCELA ESPRESSO APPARATUUR MACHINE THUIS BEDRIJF KOFFIEBONEN NESPRESSO ILLY PADS BEDRIJF WERK SENSEO
Nieuw in Nederland!

Vanaf nu is MOKASOL ook in Nederland en Belgie verkrijgbaar.

De lekkerste Espresso en Cappucino maakt u met versgebrande koffie van de beste kwaliteit. Mokasol, kwaliteit en smaak rechtstreeks uit Italie .


Espresso & Cappucino con buonnisima gusto

GRANBAR: caffè di Barrista italiano

Wanneer u in Italie een Espresso, ristretto of cappucino besteld is de kans groot dat de "Barrista" u dan een caffè serveert welke gemaakt is van de MOKASOL "Granbar" melange.

Al vanaf 1950 is de "Granbar" de melange bij uitstek voor gebruik in Italiaanse koffiebars en restaurants. Een lekkere pittig gebrande melange die net dat extra italiaanse tintje aan de caffè geeft. Echte espresso zoals de Italiaan die graag drinkt. Een prachtige cremelaag, mooie volle smaak en een pittige afdronk die smaakt naar meer.

 

Granbar melange:

De Granbar melange van MOKASOL is samengesteld uit tachtig procent geselecteerde Arabica bonen en twintig procent Robusta. Deze menging geeft het pittige karakter dat u kent van de Italiaanse bars. Een complete koffie, met het zachte en romige van de Arabica boon.

 

 

Mokasol Granbar de caffe die de Italiaanse "Barrista" gebruikt

 

De GRANBAR Espresso is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen(250gram, 500gr en 1 kg verpakking, zoals hier afgebeeld).

 

 
Nostro prodotti:

Laat u verrassen door het ultieme karakter van MOKASOL. De smaak van koffie zoals die in Italie wordt gedronken. Onmiskenbaar, zoals Italiaanse Caffè hoort te zijn. Met veel creme en een overheerlijke geur. Echt genieten dus.

 

Abbiamo Miscela diverse. Wij bieden verschillende melanges.:

- ARABICA met het unieke Espresso Italiano certificaat.
- GRANBAR de koffie die u kent van de Italiaanse "Barrista' s".
- Miscela de regular caffè o.a. zeer geschikt voor "Cappucino"

- Biologische geteelde Melanges. Van 100% natuurlijk geteelde bonen.

- Caffe Pods, gemak, smaak en genieten gecombineerd. Top resultaat dus.

 

Genieten van de smaakvolle MOKASOL specialiteiten is al een feest op zichzelf. Voor nog meer smaak zorgen zorgvuldig uitgekozen accessori. De kenner van het Italiaanse koffie drinken zal hier zeker warm voor lopen.

 

 

Verkrijgbaar on-line en via geselecteerde verkooppunten.

Waarborg voor kwaliteit, smaak en smaakvol genieten.

 

Voor meer informatie/ bestellen kijk hier.

MOKASOL CAFFE ITALIANO RUIME KEUZE

MOKASOl CAFFE TORREFATTO